Miss Ingas Tea Party

Martin ”Miss Inga” Johansson är en av Sveriges mest kända dragqueens. Efter att rest land och rike runt sedan slutet av 90-talet i en framgångsrik karriär som kvinnlig catwalk & fotomodell för bl.a Ralph Lauren, Gaultier och Whisky-likören Southern Comfort flyttade hen hem till Sverige och jobbade som programledare för TV4-gruppen samt blev Stockholms mesta nattklubbsdrottning. Sedan 2009 har Miss Inga drivit några av Stockholms mest populära nattklubbar/nattklubbskoncept såsom Berns, F12, Slakthuset och nu senast Södra teatern. I slutet av 2014 släppte Miss Inga singeln Partypatrullen med hiphop-artisten Mange Schmidt som spelas på många dansgolv runtom i Sverige och har i nuläget över 300 000 streams på Spotify. Våren 2015 ville Miss Inga utmana sig själv och testa sina komiska talanger. vilket resulterade i succéprojektet ”it´s Motherfu***ng teatime” på Södra teatern. Den skruvade varianten av Bingo och stand up samt lite manlig nakenhet mottogs av ett enormt medieintresse. Och publikens kärlek. Showen är helt slutsåld fram till mitten av juni. Redan den andra veckan var Södran tvingade att utöka speltiden i ytterligare fem veckor pga det enorma publiktrycket.
Bingon: Miss Ingas Bingo är ett koncept för alla som är sugna på en skruvad underhållning. Den brittiska återhållsamheten ersatt med oförskämd, obrydd och hämningslös underhållning. Huvudspåret är bingo men som Jessica Gedin i programmet Spanarna sa att det är vilt roligt och sexigt. Dvs allt man verkligen inte förknippar det med vanligtvis. Allt i regi av Miss Inga, en av landets mest kända dragqueens som knappt låter någon i publiken undgå hennes vassa tunga och spydigheter. Bingovinsterna är högst varierande som inkluderar allt från märkeskläder till stripteaseshower. – Detta är en av de galnaste idéer jag haft. Egentligen hade jag från början ingen aning om vad jag sysslade med i själva Bingodelen då jag endast lyckats genomlida ett halvt avsnitt av Bingolotto. Och detta var på ”Lokets” tid. Men showen blev en megasuccé! Publiken fattade rätt fort att det var jag som var in charge. Jag har anammat rollen som enväldig bingohärskare Miss ”Dragloket” Inga och det är jag som bestämmer reglerna utifrån eget huvud och humör, säger Martin Johansson tillika bingoutroparen Miss Inga.
Miss Inga går också att bokas som konferencier för allt som är relaterat till nöje. Alltifrån att sy ihop shower till modevisningar.