Sedan början av 2000-talet har Frej Larsson varit en drivande urkraft i flera genreöverskridande projekt som Slagsmålsklubben, grundaren av legendariska och nytänkande Maskinen, Far & Son och som soloartist. Generationer har hejdlöst hyllat, förfärats av och dansat med Frej, samtidigt har han samarbetat med en rad storheter som Erik Lundin, Kamferdrops och ODZ.

Sommaren 2019 tillhörde Anna Book. Hjärnan bakom allt är som vanligt Frej Larsson. Hiten “Anna Book” är redan en modern partyklassiker som direkt parkerade sig på Topp 50-listan hos Spotify. Just nu har den streamats över 10 miljoner gånger. Det finns en anledning till att Frej och Fest börjar på samma bokstav!

 Frej Larsson är ständigt i framkant. Som P3 Guld-vinnare (ett pris han direkt kastade ut i publiken) och runt 20 platina och 30 guld, en mängd hits på det  samvetet.

Tillsammans med Joy M’Batha framförde han herrlandslagets officiella låt ”Mitt team” till fotbolls-EM 2016 och samma år släppte han solodebuten “Livin La Vida Larsson”.

 Utanför musiken har Frej svävat en pizzaslice ovanför Jimmie Åkessons huvud, retat upp Putin genom att bygga en gaybar på Åland och lagat mat under en lägenhetsvisning. 2018 gav han ut självbiografin “Fifty Shades of Frej”

Frej är en av de absolut bästa artisterna på scen i Sverige, en extremt fartfylld och explosiv show med massvis med hits (faktiskt endast platina och guld låtar).

Drar alltid sjukt mkt folk, låter larvigt att säga att hans drar fullt överallt, men så är det mer eller mindre.Leave a Reply